# VÄLITTÄMISTÄ

Miksi valita meidät?

Tarjoamme sinulle alan parasta välittävää sekä sydämellistä asiantuntijapalvelua. Tämä työ ja asiakkaiden tyytyväisyys koko toimeksiannon onnistumisessa on meille intohimo <3 Kaikki välittäjämme ovat ammattilaisia!

Miksi käyttäisin Asuntopalvelu Peuralaa?

 

  1. Hinnoittelemme kotisi oikein, tapaus- ja ajankohtaisesti. Käytössäsi on myös useita asuntosi arvoa nostavia lisäpalveluita.
  1. Välitämme aarteestasi eli kodistasi. Huolehdimme kokonaisuudessaan kotisi myynnin- ja kaupanteon oikein alusta loppuun asti.
  1. Olemme luotettavia ammattilaisia koko tiimi. Annamme myytävistä tai ostettavista kohteistamme tarkat ja luotettavat tiedot.
  1. Olemme sinun henkilökohtaisia asiasi hoitajia. Teemme sydämestämme kaikkemme, kotisi myynnin tai oston eteen. Valvomme kosteusmittaukset ja kuntotarkastukset. Otamme selvää ja tiedotamme kaikki eteen tulevat ilot ja surut sinulle. Olet aina ajantasalla.
  1. Olemme aktiivisia puolestasi monella tavalla. Käymme tarjousneuvottelut puolestasi. Sinun tarvitsee vain joko hyväksyä tai hylätä tarjoukset.
  1. Ammattikuvaajamme silmä näkee kotisi parhaat asiat ja kuvauskulmat, jotka erottuvat muista ja antavat hyvän sekä kaupallisen kuvan kodistasi.

  1. Olemme tunnettu ja pidetty kiinteistönvälitystoimisto. Asiakkaat ostavat tutkitusti kotinsa mieluiten ammattilaiselta kuin yksityiseltä. Se on turvallista.

  1. Asiakkaat käyvät katsomassa kotiasi paljon mieluummin välittäjän kanssa, kuin kohtaavat kodin oikean omistajan. Tämä on sinulle myös paljon mielekkäämpi vaihtoehto.

  1. Hoidamme joustavan nopeasti asiaasi, olemme ajantasalla ja lähes kokoajan tavoitettavissa, asiasi etenee ja sinun ei tarvitse murehtia. Me huolehdimme puolestasi kaiken!

  1. Olemme apunasi ja tukenasi välittävällä sydämellä alusta loppuun saakka.

Muut palvelut

Olemme sinun henkilökohtaisia asianhoitajia. Teemme sydämestämme kaikkemme kotisi myynnin eteen. Tavoitteenamme on, että saat kodistasi parhaan mahdollisen hinnan.

Lisäpalveluilla pyrimme nostamaan kotisi arvoa enemmän, kuin mitä niihin käytetyt kustannukset ovat.  Käytössäsi on kauttamme useita kotisi arvoa nostavia lisäpalveluita. Me autamme sinua valitsemaan takuuvarmojen  yhteistyökumppaneidemme kautta juuri sinulle tarpeelliset lisäpalvelut.

ONNEA UUTEEN UNELMIEN KOTIIN!

Lataa itsellesi uuteen kotiin muuttavan muistilista avuksesi

Ota yhteyttä

Kotien ja kiinteistöjen välittäminen on intohimomme. Tarjoamme sinulle alan parasta asiantuntijapalvelua. 

Valitse yhteydenoton tyyppi

12 + 10 =

Asuntopalvelu Peurala

Soppeentie 2, 33470 YLÖJÄRVI

Toimiston aukioloajat

Ma-To 10:00-16:30

Pe 10:00-15:00

Soita meille

040 900 6206

Yrityksemme on SKVL jäsen

 

Tietosuoja-seloste