Omakotitalotontti

Koluojantie , Ylinen, Ylöjärvi

Hinta
48 000 €

Koko
-

Vuosi
-

Erinomaisella sijainnilla, alle vartin päässä Ylöjärven keskustasta tarjolla rakennuspaikka omakotitalolle. Nyt myytävän, Koluojantiehen rajoittuvan määräalan pinta-ala on noin 3000m² ja Ylöjärven veden vesi- ja viemäriliittymät kulkevat aivan tontin vieressä. Halutessasi myyjä antaa käyttöoikeuden lampeen ja laiturinkin voit tehdä pulahtaaksesi uinnille.

Alueella on voimassa Antaverkka-Mutalan osayleiskaava ja kiinteistö sijaitsee erillispientalojen asuntoalueella. Rakentaa saa enintään 15% rakennuspaikan pinta-alasta, kuitenkin enintään 350m² asuinrakennuksen ja 150m² talousrakennuksen. Rakentaminen edellyttää suunnittelutarveratkaisua. Ostaja maksaa lohkomiskulut.

Lähikauppaan on alle kilometri, Vahannan kouluun vain noin 1,5km ja bussipysäkki sijaitsee aivan tontin vieressä. Nyt on siis oivallinen mahdollisuus rakentaa unelmien koti maalaismaisemiin, kuitenkin lyhyen etäisyyden päähän palveluista!

Yhteystiedot
  • Jaana Peurala
  • Asuntopalvelu Peurala | Ylöjärven Asuntopalvelu Oy LKV
  • jaana@asuntopalvelupeurala.fi
  • 040 900 6200
Jaana Peurala

Kohdenumero21291996
Sijainti
  • Ylinen
  • Koluojantie
  • 33480
  • Ylöjärvi
Tyyppiomakotitalotontti
Omistusmuotooma
Vapautuminenheti

Velaton hinta48000
Myyntihinta48000.0

Kiinteistötunnus/laitostunnus980-405-1-388
Tontin pinta-ala3000.0
Tontin omistusoma
Lisätietoja rakennusoikeudestaUusi rakennus tai rakennuspaikka edellyttää poikkeamislupaa tai suunnittelutarveratkaisua. Ranta-alueen ulkopuolella asuinrakennuspaikalle rakennettujen rakennusten yhteenlaskettu kerrosala saa olla enintään 15 % rakennuspaikan pinta-alasta, kuitenkin enintään 500 k-m². Asuinrakennuksen kerrosala saa olla enintään 350 k-m² ja talousrakennuksen 150 k-m². Kokonaisrakennusoikeuteen voidaan sisällyttää yksi talousrakennus, jonka kerrosala saa olla enintään 40 m² sekä saunarakennus, jonka kerrosala on enintään 30 m². Saunan pohjapinta-ala saa olla enintään 40 m².
Lisätietoa kaavoituksestaAlueella on voimassa Antaverkka-Mutalan osayleiskaava. Erillispientalovaltainen asuntoalue. Alueelle saa rakentaa enintään emätilaselvityksen mukaisen määrän uusia yksiasuntoisia asuinrakennuksia. Rakennukset on suunniteltava rakennettaviksi maaseudun ja lähiympäristön perinteistä rakentamistapaa noudattaen. Niiden sijoittelulla tulee pyrkiä muodostamaan suojaisia pihapiirejä. Rakennuksen tulee sijoitukseltaan, kooltaan ja ulkomuodoltaan sopeutua ympäristöönsä. Rakennuksen julkisivumateriaalin tulee olla pääosin puuta ja väritykseltään maisemaan ja ympäristöön sopeutuva. Lisäksi uudisrakentamisessa ja rakennusten muutos- ja korjaustöissä tulisi ottaa huomioon kaavaselostuksen liitteenä olevat rakentamistapaohjeet.

PalvelutM-Market Kaihari 850m, Kuuselan uimaranta 1,7km, Kirkonseudun ja Soppeenmäen palvelut noin 7-9km.
PäiväkotiKaiharin päiväkoti 1,6km.
KoulutVahannan koulu 1,6km, Kauraslammen koulu 6,3km.