Omakotitalotontti

Mannerintie 99, Lakiala, Ylöjärvi

Hinta
49 000 €

Koko
-

Vuosi
-

Ylöjärven Lakialassa upea mahdollisuus ostaa rakennuspaikaksi n. 6000 m²:n maa-alue, jossa on yksi rakennuspaikka OK-talolle sekä saunarakennukselle. OK-talon rakennuspaikka on kiinteistön alareunassa Mannerintien vieressä. Rakennuspaikkaan on tehty alustava maaperätutkimus vuonna 2006, jolloin on todettu maaperä hyväksi rakentamista ajatellen.

Ylöjärven keskustaan n. 9 km.

Mikäli kiinnostuit, niin ota yhteyttä ja varaa esittelyaika!
Jaana Peurala
040900 6200
jaana@asuntopalvelupeurala.fi

Yhteystiedot
  • Jaana Peurala
  • Asuntopalvelu Peurala | Ylöjärven Asuntopalvelu Oy LKV
  • jaana@asuntopalvelupeurala.fi
  • 040 900 6200
Jaana Peurala

Kohdenumero21760112
Sijainti
  • Lakiala
  • Mannerintie 99
  • 34110
  • Ylöjärvi
Tyyppiomakotitalotontti
Omistusmuotooma
Vapautuminenheti

Velaton hinta49000
Myyntihinta49000.0

Kiinteistötunnus/laitostunnus980-416-1-319
Kortteli/kiinteistön nimiSiimaranta
Tontin pinta-ala6000.0
Tontin omistusoma
Lisätietoja rakennusoikeudestaUusi rakennus tai rakennuspaikka edellyttää poikkeamislupaa tai suunnittelutarveratkaisua. Ranta-alueen ulkopuolella asuinrakennuspaikalle rakennettujen rakennusten yhteenlaskettu kerrosala saa olla enintään 15 % rakennuspaikan pinta-alasta, kuitenkin enintään 500 k-m². Asuinrakennuksen kerrosala saa olla enintään 350 k-m² ja talousrakennuksen 150 k-m². A0-10: Erillispientalovaltainen asuntoalue. Alueelle saa rakentaa enintään emätilaselvityksen mukaisen määrän uusia yksiasuntoisia asuinrakennuksia. Rakennukset on suunniteltava rakennettaviksi maaseudun ja lähiympäristön perinteistä rakentamistapaa noudattaen. Niiden sijoittelulla tulee pyrkiä muodostamaan suojaisia pihapiirejä. Rakennuksen tulee sijoitukseltaan, kooltaan ja ulkomuodoltaan sopeutua ympäristöönsä. Rakennuksen julkisivumateriaalin tulee olla pääosin puuta ja väritykseltään maisemaan ja ympäristöön sopeutuva. Lisäksi uudisrakentamisessa ja rakennusten muutos- ja korjaustöissä tulisi ottaa huomioon kaavaselostuksen liitteenä olevat rakentamistapaohjeet.
Lisätietoa kaavoituksestaAlueella ei ole tällä hetkellä voimassa olevaa kaavaa, vaan alueelle on vireillä Haja-asutusalueen kylien osayleiskaavan laajennus ja muutos Antaverkan ja Mutalan alueella. Ylöjärven kaupunki / kaavoitus, kaavoitus@ylojarvi.fi.

PalvelutYlöjärven keskustan palvelut n. 6 km Vahannan koulu ja päiväkoti n. 3 km