Omakotitalotontti

Lepistöntie 41, Ylinen, Ylöjärvi

Hinta
69 000 €

Koko
-

Vuosi
-

OMAKOTITALOTONTIN ETSIJÖIDEN TILAISUUS!

Halutulta alueelta omakotitalotontti, jossa rakennusoikeutta maksimissaan 500 k-m². Puustoisella tontilla on reilusti kokoa: peräti lähes 2 hehtaaria.
Vahannan koulu sijaitsee lähelle, alle kahden kilometrin päässä. Lähin linja-autopysäkki Kurun tien varressa, n. 500 m.

Nyt kannattaa olla nopea, sillä näitä ei ole kuin tämä yksi!

Esittelyt ja lisätiedot:
Mikko Anttikoski
044 318 7770
mikko@asuntopalvelupeurala.fi

Yhteystiedot
  • Mikko Anttikoski
  • Asuntopalvelu Peurala | Ylöjärven Asuntopalvelu Oy LKV
  • mikko@asuntopalvelupeurala.fi
  • +358443187770
Mikko Anttikoski

Kohdenumero20340213
Sijainti
  • Ylinen
  • Lepistöntie 41
  • 34130
  • Ylöjärvi
Tyyppiomakotitalotontti
Vapautuminenheti

Velaton hinta69000
Myyntihinta69000.0

Kiinteistötunnus/laitostunnus980-405-1-378
Tontin pinta-ala1.991
Tontin omistusoma
Lisätietoja rakennusoikeudestaRakennuspaikan määräykset: Uusi rakennus edellyttää poikkeamislupaa tai suunnittelutarveratkaisua. Lupahakemuksen yhteydessä tulee esittää selvitys vesihuoltoon liittymisestä. Selvityksen tulee sisältää suuniteltu jätevesiratkaisu ja arvio viemäriverkostoon liittymisestä. Rakennuspaikan koko: Asuinrakennuspaikan koon on oltava vähintään 5000 m², jos asuinrakennusta ei voida liittää keskitettyyn vesihuoltoon. Muutoin rakennuspaikan koon on oltava vähintään 3000 m². Rakennusoikeus: Ranta-alueen ulkopuolella asuinrakennuspaikalle rakennettujen rakennusten yhteenlaskettu kerrosala saa olla enintään 15 % rakennuspaikan pinta-alasta, kuitenkin enintään 500 k-m². Asuinrakennuksen kerrosala saa olla enintään 350 k-m² ja talousrakennuksen 150 k-m². AO-10: Erillispientalovaltainen asuntoalue. Rakennukset on suunniteltava rakennettaviksi maaseudun ja lähiympäristön perinteistä rakentamistapaa noudattaen. Niiden sijoittelulla tulee pyrkiä muodostamaan suojaisia pihapiirejä. Rakennuksen tulee sijoitukseltaan, kooltaan ja ulkomuodoltaan sopeutua ympäristöönsä. Rakennuksen julkisivumateriaalin tulee olla pääosin puuta ja väritykseltään maisemaan ja ympäristöön sopeutuva. Lisäksi uudisrakentamisessa ja rakennusten muutos- ja korjaustöissä tulisi ottaa huomioon kaavaselostuksen liitteenä olevat rakentamistapaohjeet.
Lisätietoa kaavoituksestaHaja-asutusalueen kylien osayleiskaavan laajennus ja muutos Antaverkan ja Mutalan alueella. Ylöjärven kaupunki / kaavoitus, kaavoitus@ylojarvi.fi