Omakotitalotontti

Koluojantie , Ylinen, Ylöjärvi

Hinta
59 000 €

Koko
-

Vuosi
-

Erinomaisella sijainnilla, alle vartin päässä Ylöjärven keskustasta tarjolla rakennuspaikka omakotitalolle. Nyt myytävän, Koluojantiehen rajoittuvan määräalan pinta-ala on noin 3000m2 ja Ylöjärven veden vesi- ja viemäriliittymät kulkevat aivan tontin vieressä.

Alueella on voimassa Antaverkka-Mutalan osayleiskaava ja kiinteistö sijaitsee erillispientalojen asuntoalueella. Rakentaa saa enintään 15% rakennuspaikan pinta-alasta, kuitenkin enintään 350m2 asuinrakennuksen ja 150m2 talousrakennuksen. Rakentaminen edellyttää suunnittelutarveratkaisua.

Lähikauppaan on alle kilometri, Vahannan kouluun vain noin 1,5km ja bussipysäkki sijaitsee aivan tontin vieressä. Nyt on siis oivallinen mahdollisuus rakentaa unelmien koti maalaismaisemiin, kuitenkin lyhyen etäisyyden päähän palveluista!

Soita ja sovi oma esittelyaikasi:
Outi Tarkkila
050 314 0086
outi@asuntopalvelupeurala.fi

Yhteystiedot
  • Outi Tarkkila
  • Asuntopalvelu Peurala | Ylöjärven Asuntopalvelu Oy LKV
  • outi@asuntopalvelupeurala.fi
  • 050 314 0086
Outi Tarkkila

Kohdenumero21865457
Sijainti
  • Ylinen
  • Koluojantie
  • 33480
  • Ylöjärvi
Tyyppiomakotitalotontti
Vapautuminenheti

Velaton hinta59000
Myyntihinta59000.0

Kiinteistötunnus/laitostunnus980-405-1-388
Tontin pinta-ala3000.0
Tontin omistusoma
Lisätietoja rakennusoikeudestaUusi rakennus tai rakennuspaikka edellyttää poikkeamislupaa tai suunnittelutarveratkaisua. Ranta-alueen ulkopuolella asuinrakennuspaikalle rakennettujen rakennusten yhteenlaskettu kerrosala saa olla enintään 15 % rakennuspaikan pinta-alasta, kuitenkin enintään 500 k-m². Asuinrakennuksen kerrosala saa olla enintään 350 k-m² ja talousrakennuksen 150 k-m². Kokonaisrakennusoikeuteen voidaan sisällyttää yksi talousrakennus, jonka kerrosala saa olla enintään 40 m² sekä saunarakennus, jonka kerrosala on enintään 30 m². Saunan pohjapinta-ala saa olla enintään 40 m².
Lisätietoa kaavoituksestaAlueella on voimassa Antaverkka-Mutalan osayleiskaava. Erillispientalovaltainen asuntoalue. Alueelle saa rakentaa enintään emätilaselvityksen mukaisen määrän uusia yksiasuntoisia asuinrakennuksia. Rakennukset on suunniteltava rakennettaviksi maaseudun ja lähiympäristön perinteistä rakentamistapaa noudattaen. Niiden sijoittelulla tulee pyrkiä muodostamaan suojaisia pihapiirejä. Rakennuksen tulee sijoitukseltaan, kooltaan ja ulkomuodoltaan sopeutua ympäristöönsä. Rakennuksen julkisivumateriaalin tulee olla pääosin puuta ja väritykseltään maisemaan ja ympäristöön sopeutuva. Lisäksi uudisrakentamisessa ja rakennusten muutos- ja korjaustöissä tulisi ottaa huomioon kaavaselostuksen liitteenä olevat rakentamistapaohjeet.