Kerrostalo 4-5h, k, khh, kph, s, 2x las.p

Pumppukaivonkatu 10, Pispala, Tampere

Hinta
1 095 000 €

Koko
178.0 m²

Vuosi
2003

Miltä tuntuisi asua Pispalanharjulla, henkeäsalpaavien maisemien äärellä?

Uniikki huoneisto yhdeltä Tampereen arvostetuimmalta asuinalueelta. Alue tunnetaan maanlaajuisesti upeista Pyynikinharjun ulkoilumaastoista. Asukkaita hemmotellaan erinoimaisilla päivittäisillä palveluilla, järven läheisyydellä ja julkisilla yhteyksillä, eikä keskustan sykkeeseenkään ole kuin muutama kortteli.

Huoneisto on täysin poikkeuksellinen sijaintinsa ja taulumaisten maisemien vuoksi. Tämä ainutlaatuinen kokonaisuus pitää sisällään runsaiden asuinneliöidensä lisäksi avaruutta, arvokkuutta ja mitä upeimmat näkymät Näsijärven, Näsinneulan ja kaupungin suuntaan. Huoneisto tarjoaa todellista vastinetta laatua arvostavalle. Rakennus on rakennettu vuonna 2003, mutta huoneisto on saneerattu lähes kauttaaltaan lähivuosina laadusta tinkimättä.

Asunnon pohjaratkaisu on käytännöllinen ja vastaa kaikkia tämän päivän tarpeita. Heti yläkertaan astuessa katseen vangitsee suuret ikkunat Näsijärven ja kaupungin suuntaan. Olohuoneen hulppea n. 4,5 metrin huonekorkeus vetää hiljaiseksi. Olohuoneessa on todella tilaa toteuttaa unelmia. KVIK:n laadukkaassa keittiössä on tilaa useammalle kokille. Keittiön kruunaa suuri saareke ja kaappi- sekä laskutilaa riittää. Keittiöstä pääset suoraan suurelle lasitetulle parvekkeelle. Tämä upea, avara ja valoisa kokonaisuus täytyy kokea paikanpäällä. Yläkerrassa erillinen WC. Yläkertaan myös mahdollisuus rakentaa yksi makuuhuone lisää takkavarausta unohtamatta.

Alakerrasta löytyy samat, uniikit näkymät. Suuret huoneet lisäävät tilantuntua entisestään. Kolme erikokoista makuuhuonetta, josta kahdesta näkymät Näsijärven suuntaan. Master bedroomissa tuttuun tapaan oma pesuhuone ja vaatehuone. Mainittakoon vielä, että makuuhuoneet ovat sijoitettu eripuolille huoneistoa joten oma rauha on taattu. Hulppeasta saunaosastolta pääset vilvoittelemaan ulos. Asumismukavuutta lisää kodinhoitohuoneen sijoittelua uloskäynnin yhteydessä. Kodinhoitohuoneessa on paljon kaappi- sekä laskutilaa.

Asunto Oy Tampereen Pumppukaivonkatu 10 on vuonna 2003 valmistunut hissillinen taloyhtiö, joka koostuu viidestä asuinhuoneistosta. Lämmitysmuotona on talodellinen vesikeskuslämmitys. Mikä parasta, yhtiö seisoo vakaasti omalla tontilla. Mm. edellämainittujen vuoksi asumiskustannukset ovat edulliset, hoitovastike vain 3,60 m2. Yhtiössä on tehty mittavia saneerauksia eikä niitä ole tiedossa lähivuosina.

Ota yhteyttä, sillä tämä ainutlaatuinen koti täytyy kokea paikanpäällä!
Jaana Peurala
040 900 6200
jaana@asuntopalvelupeurala.fi

Yhteystiedot
 • Jaana Peurala
 • Asuntopalvelu Peurala | Ylöjärven Asuntopalvelu Oy LKV
 • jaana@asuntopalvelupeurala.fi
 • 040 900 6200
Jaana Peurala

Kohdenumero21060378
Sijainti
 • Pispala
 • Pumppukaivonkatu 10
 • 33250
 • Tampere
Tyyppikerrostalo
Hallintamuotoasunto-osakeyhtiö
Omistusmuotooma
Huoneistoselitelmä4-5h, k, khh, kph, s, 2x las.p
Asuinpinta-ala m²178.0
Yhteensä m²178.0
Pinta-alan perusteyhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerros2
Kerroksia3.0
Rakennusvuosi (päättynyt)2003
Käyttöönottovuosi2003
VapautuminenHeti / 1kk kaupanteosta

Velaton hinta1095000
Myyntihinta395009.49
Velkaosuus699990.51
Yhtiövastike1110.0
Rahoitusvastike469.2
Hoitovastike640.8
Vesimaksu
 • 25
 • oma mittari
Lisätietoja maksuistaPääomavastike A sisältää yhtiölainan koron. Yhtiölainan ensimmäinen lyhennys on 31.10.2022. Korkeampaa lyhennyksen sisältävää pääomavastiketta aletaan periä arviolta toukokuussa 2022 eli noin 6kk ennen ensimmäistä lyhennystä. Laina-aika 22 vuotta ja 4 kk. Rahoitusvastikearvio A3 huoneistolle on 3385,55 euroa (sisältäen koron että lyhennyksen). Tämä oletuksella, että korkotaso pysyy ennallaan. Osakkailla on halutessaan mahdollisuus maksaa osuutensa yhtiölainasta pois. Vesimaksu: oma mittari. Vesiennakko 25 eur/hlö/kk

Sauna
 • oma sauna
Parvekeasunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
 • Parveketyyppi: lasitettu
Hissitaloyhtiössä on hissi
Yleiskuntohyvä
EnergialuokkaE2018
Videoesittelyt

Asunnon tilat ja materiaalit
 • Pääasiallinen rakennusmateriaali: muu
Katto
 • Harjakatto / saumattu pelti
Keittiön kuvaus
 • keittiö on vertaansa vailla ja se täytyy kokea paikan päällä. Valkoisen laadukkaan KVIK:n keittiön kruunaa suuri saareke jossa todella kokkaa suuremmallakin porukalla. Erittäin paljon kaappi- ja laskutilaa. Jääkaappi, pakastin, astianpesukone, uuni, yhdistelmä uuni mikrolla, tasoliesi, liesituuletin/suodatin, kahvikone ja viinikaappi.
 • Lattiamateriaalit: parketti
Kylpyhuoneen kuvaus
 • Lattiamateriaalit: laatta
 • Seinämateriaalit: kaakeli
 • Suuri kylpyhuone on varustettu kahdella suihkulla. Kylpyhuone on kodinhoitohuoneen yhteydessä. Kylpyhuoneesta ja kodinhoitohuoneesta kulku ulos joka lisää entisestään asumismukavuutta.
WC-tilojen kuvaus
 • Lukumäärä:4
 • Huoneistossa on neljä erillistä WC:tä. Alakerrasta löytyy kolme ja yksi niistä Master Bedroomin yhteydessä tuomassa todellista luksusta. Yläkerrassa yksi WC suihkulla varustettuna.
 • Lattiamateriaalit: laatta
Saunan kuvaus
 • Saunaan tunnelman luo arvokas lasiseinä sekä valaistu vesikiulu opotettuna tervaleppä lauteisiin.
 • Lattiamateriaalit: laatta
 • Seinämateriaalit: puu
Kodinhoitohuoneen kuvaus
 • Kodinhoitohuoneesta käynti ulos. Paljon kaappi- ja laskutilaa. Lapsiperheelle suunniteltu. Siemensin pesukone ja kuivausrumpu. Pesukoneliitäntä, pöytätaso.
 • Lattiamateriaalit: laatta
 • Seinämateriaalit: maalattu
Olohuoneen kuvaus
 • Uniikki, taulumainen näkymä Näsijärven suuntaan. Yläkerrassa n. 4,5m korkeassa olohuoneessa on avarat, valoa tuovat ikkunat Näsijärvelle, Näsinneulaan ja kaus kaupungille. Mikä parasta, samat näkymät löytyvät myös alakerran aulasta.
 • Lattiamateriaalit: parketti
 • Seinämateriaalit: maalattu
Makuuhuoneiden kuvaus
 • Lukumäärä: 3
 • Asunnon pohjaratkaisu on järkevä ja lapsiperheelle sopiva, sillä yksikään makuuhuone ei ole vierekkäin. Makuuhuoneissa hyvin kaappitilaa, Näsijärven näkymiä unohtamatta.
 • Lattiamateriaalit: parketti
 • Seinämateriaalit: maalattu
Säilytystilojen kuvaus ja lisätiedotIrtaimistovarasto ja ulkoiluvälinevarasto

Taloyhtiön nimiAsunto Oy Tampereen Pumppukoivunkatu 10
Isännöitsijän yhteystiedotTaitokaari Oy Kaskimäenkatu 1, 33900 Tampere Puh. 03-3579300
Taloyhtiössä muutaKaapeli-tv, DNA talokuitu 100/50 Huoneistokohtainen koneellinen ilmanvaihto
EnergialuokkaE2018
(Taloyhtiön) Rakennukseen tehdyt korjaukset ja remontitToimintakertomuksen mukaan vuonna 2019-2020: -Talon itäpuol. korottaminen kerroksella rak.luvan ja rakennekuvien mukaisesti -Korotusosan vesikatteen uus. -Palonsuojamääräyksien vaatimien ikkunoiden uusiminen ja lisääminen arkkitehti- ja rakennekuvien mukaisesti -Palosuojamääräyksien vaatimien 13mm Gyproc-tuulensuojalev. lisääminen ja ulkoverouksen uusiminen rak.kuvien mukaisesti -Huon. A3 ja A4 terassien rakentaminen ja huoneistoista terasseille johtavien ovien asentaminen -Huon. A3 ja A5 eteläpuolisten parvekkeiden rakent. 3. kerroksessa -Parveke ovien uusiminen -Parvekelasien asentaminen huoneistojen yhteydessä oleville parvekkeille sekä huoneistojen A3 ja A4 terasseille -Ikk. vesipeltien uusiminen sekä syök.torvien lisääminen -Huoneistojen sähk.syöt.kaapeloinnin uusiminen ja sähk.mittauksen jakaminen huoneistokohtaiseksi -Huoneistojen sähk.johdotuksien ja ryhmäkeskusten uusiminen -Tietoliikennekaapeloinnin (CAT) ja antennikaapeloinnin asentaminen kaikkiin huoneistoihin -Mukavuuslattialämmityksen asennus kylpyhuoneisiin, WC-tiloihin ja eteislaatoituksille -Ovipuhelinjärjestelmän asentaminen -Huon.kohtaisten vesimitt. asentaminen kaikkiin asuinhuoneistoihin -Käyttövesiputkistojen ja vesikalusteiden uus. -Lämm.verkoston osittain uus. -Lämm.pattereiden uus. -Viem.putkistojen uusiminen talon sisällä pohjaviemäristä lähtien LVI-suunnitel. mukaisesti -Huon.kohtaisten, lämmön talteenotolla varustettujen ilmanvaihtokoneiden ja ilmanvaihtokanavien ja päätelaitteiden asentaminen huoneistoihin LVI-suunnitelmien mukaisesti -Radon-imureiden uusiminen ja radon-putkiston uusiminen osittain -Kodinhoitohuoneiden rakentaminen asuinhuoneistoihin -Erillis-WC:iden rakent. asuinhuoneistoihin -Huon.kohtaisten saunojen ja kylpyhuoneiden rakentaminen asuinhuoneistoihin -Pesuhuoneiden lattioiden ja seinien vedeneristys ja laatoitus ja kattojen panelointi -Kodinhoitohuoneiden lattioiden vedeneristys ja laatoitus ja kattojen panelointi tai tasoitus ja maalaus (A3 katto paneloitu) -Kuivien huonetilojen kattojen ja seinien tasoitus ja maalaus sekä lattiamateriaalien uusiminen -Listoitusten uus. -Komerokalusteiden, allas- ja peilikaappien, keittiökalusteiden ja kodinkoneiden uusiminen -Väliovien uusiminen -Ikkunapuitteiden osittain sisäpuolinen kunnostus -Sälekaihtimien uusiminen -A3 huon. lisätyöt / sisäporrasaukon tekeminen / portaiden asennus / ilman jäähd.laitteiden asennus -Varasto-monitoimitila V1:n rakentaminen kellarikerrokseen -Kell.kerroksen lämmönjakohuoneen kunnostus, lämmitysmuodon muuttaminen ilmavesilämpöpumpuksi ja vesivaraajien uus. -Huoneistoista porrashuoneeseen johtavien ovien uus. -iLOQ-lukkojen asentaminen -Porrashuoneen valojen uus. ja liiketunnistimien asentaminen -Porrashuoneen kattojen ja seinien maalaus sekä lattiapinnoitteen ja portaiden pinnoitteen sekä käsijohteiden uus. -Kell.kerroksen siivouskom. pint. ja kalust. uus. -Varastohäk. asent. kellarikerr.
Tiedossa olevat tulevat korjaukset/remontitToimintakertomuksen mukaan: Yhtiössä tehdään normaalit huolto- ja kunnossapitotyöt
Tontin pinta-ala754.0
Tontin omistusoma